Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κουβανική πρεσβεία
[Πρώτο Θέμα]: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κουβανική πρεσβεία

[Πρώτο Θέμα]: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κουβανική πρεσβεία

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Κουβανό πρέσβη στη χώρα μας
Την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κούβας επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ , αποτελούμενη από τον Πάνο Ρήγα, Γραμματέα της ΚΕ, και Γιάννη Μπουρνού, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνου του Τομέα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Υποθέσεων.
Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα, κ. Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνες.
Στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Πάνος Ρήγας ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Αποχαιρετούμε ένα παγκόσμιο σύμβολο αγώνα και αντίστασης, που ενέπνευσε τους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη με προοπτική το σοσιαλισμό».
Στο δικό του συλλυπητήριο μήνυμα, ο Γιάννης Μπουρνούς έγραψε: «”Θέλουμε λεύτερη εμείς πατρίδα και πανανθρώπινη τη λευτεριά”: Έτσι τελειώνει ένα σημαδιακό, ελληνικό επαναστατικό τραγούδι.Ο Φιντέλ λευτέρωσε την πατρίδα του και μετά γέννησε εκατομμύρια “μικρούς Φιντέλ”, που, με το όπλο, τη σημαία, το στηθοσκόπιο, την κιμωλία στο χέρι έδωσαν τα πάντα για την πανανθρώπινη λευτεριά. Του χρωστάμε ευγνωμοσύνη. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ!».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!