Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών
[Πρώτο Θέμα]: Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

[Πρώτο Θέμα]: Με άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Τα κέρδη υπερβαίνουν το 1% με διάφορες μετοχές ( λ.χ Εθνική ) να ξεπερνούν με μεγάλη ευκολία τα σημεία αντίστασης ( 0,20 λεπτά)
Ορεξάτη η αγορά ξεπέρασε με ευκολία τις 590 μονάδες στο άνοιγμα της συνεδρίασης, καθώς οι ευρωπαϊκές αγορές σημειώνουν άνοδο.
Τα κέρδη υπερβαίνουν το 1% με διάφορες μετοχές ( λ.χ Εθνική ) να ξεπερνούν με μεγάλη ευκολία τα σημεία αντίστασης ( 0,20 λεπτά). Παρόλο που ο τζίρος παραμένει χαμηλός υπάρχει μια σχετικά προσφορά και η αγορά ξεπερνά το 1%, έστω κι αν η Coca- Cola σημειώνει άνοδο 2,54%.
Με την συνδρομή και blue chips, οι τραπεζικές μετοχές οδηγούν σε άνοδο την αγορά προεξοφλώντας και τις αλλαγές στις διοικήσεις, αφού το σήριαλ τελειώνει μέσα στις επόμενες ημέρες. Σήμερα, όμως, αναμένεται και η απόφαση του ΣΤΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ένα κρίσιμο πολιτικά θέμα.
Πριν από λίγο ο Γενικός Δείκτης βρισκόταν στις 593,13 μονάδες σημειώνοντας κέρδη 0,98- 1,1%, ενώ ο Δείκτης FTSE25 κινείται στις 1572 μονάδες κερδίζοντας 1,33%. Με κέρδη 0,99% στα 0,204 ευρώ η Εθνική Τράπεζα με 3 εκατ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!