Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Άνοιγμα με οριακή πτώση στο Χρηματιστήριο
[Πρώτο Θέμα]: Άνοιγμα με οριακή πτώση στο Χρηματιστήριο

[Πρώτο Θέμα]: Άνοιγμα με οριακή πτώση στο Χρηματιστήριο

Οριακές απώλειες για τον Γενικό Δείκτη στις 719,19 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,05%.
Διστακτική εμφανίζεται η Αθήνα στο άνοιγμα, παρόλο που κυκλοφορούν πληροφορίες για έξοδο στις αγορές, ενώ τρεις μη τραπεζικές μετοχές ( ΟΠΑΠ- Μυτιληναίος – Folli ) υποστηρίζουν την αγορά με τα αποτελέσματά τους.
Σήμερα, εκτός απροόπτου, η Ελλάδα θα επιχειρήσει την ανταλλαγή των υφιστάμενων 20 ομολόγων λήξεως 2023-2042 με 4-5 ομόλογα ίδιας ονομαστικής αξίας. Η ανταλλαγή, η οποία θα ενισχύσει και την εμπορευσιμότα είναι ένα πρόκριμα για μια νέα έκδοση που θα ακολουθήσει σε εύθετο χρόνο.
Εν τω μεταξύ, ο ΟΠΑΠ με έκτακτο μέρισμα μοιράζει κέρδη παρελθόντων ετών, οδηγώντας την μετοχή στα 10 ευρώ. Πάνω από τις προβλέψεις κινήθηκαν τα κέρδη του ομίλου Μυτιληναίος αφού στο πρώτο 9μηνο, τα καθαρά κέρδη μετά φόρων ανήλθαν σε 123 εκατ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο πάνω από 600%.
Στο μέτωπο των τραπεζών, η Eurobank, ολοκλήρωσε την πώληση των καταναλωτικών δανείων ύψους 1,5 δισ. ευρώ προς σουηδική εταιρεία.Οριακές απώλειες για τον Γενικό Δείκτη στις 719,19 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,05%. Αμετάβλητη η Εθνική Τράπεζα στα 0,244 ευρώ με 1 εκατ. τεμάχια.
Άνοδος 1,23% για την Eurobank στα 0,577 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!