Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας
[Πρώτο Θέμα]: Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας

[Πρώτο Θέμα]: Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας

Μήνυμα ενότητας της δημοκρατικής παράταξης και μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή, έστειλε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα
Μιλώντας στην τηλεόραση Action 24 και στην εκπομπή Evening Report με τον Γ. Κουβαρά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε dώσαμε έναν αγώνα με πολιτική αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Ας μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα μείνουμε ενωμένοι».
Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι τον β’ γύρο τον επέβαλε το 60% του εκλογικού σώματος που ψήφισε για πολιτική αλλαγή και πολιτική ανανέωση και αυτοί οι πολίτες.
«Ο σεβασμός απέναντι στους πολίτες, τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς δε θα μπορούσε παρά να μας επιβάλλει να πάμε στον δεύτερο γύρο. Εάν δεν πηγαίναμε σε β’ γύρο, οι πολίτες θα έλεγαν πως έγινε διαπραγμάτευση», ανέφερε.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη διαδικασία και απόλυτη διαφάνεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της διεύρυνσης της παράταξης ενώ για τους κ. Καμίνη και Θεοδωράκη τόνισε: «Εχω την βαθιά πεποίθηση ότι οι Πρόεδροι των κομμάτων, οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πρέπει να εμπλακούν σε αυτήν την διαδικασία. Οι κ. Καμίνης και Θεοδωράκης έχουν ρόλο στην παράταξη και όχι μόνο αυτοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!