Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ανασχηματισμός: Ποια ονόματα «παίζουν» μετά και το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ
[Πρώτο Θέμα]: Ανασχηματισμός: Ποια ονόματα «παίζουν» μετά και το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

[Πρώτο Θέμα]: Ανασχηματισμός: Ποια ονόματα «παίζουν» μετά και το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Το μεγαλύτερο «πρόβλημα» ακούει στο όνομα «Πάνος Σκουρλέτης» - Ισχυρό δίδυμο στο υπουργείο Υγείας ο Ανδρέας Ξανθός και ο Παύλος Πολάκης
Μηνύματα, που καλείται να αποκωδικοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου και να τα λάβει υπόψη του ενόψει του ανασχηματισμού, έστειλε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ . Η ισχυροποίηση από την εκλογική διαδικασία για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, υπουργών για τους οποίους γίνεται συζήτηση περί απομάκρυνσής τους, είναι ο νέος πονοκέφαλος για το πρωθυπουργικό επιτελείο.
Το μεγαλύτερο «πρόβλημα» μάλλον ακούει στο όνομα «Πάνος Σκουρλέτης», καθώς ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι υπό μετακίνηση, λόγω των διαφωνιών του για τις ιδιωτικοποιήσεις, κυρίως της ΔΕΗ. Ο κ. Σκουρλέτης εξελέγη έκτος στην ΚΕ, πιο ψηλά από την προηγούμενη φορά και επιπλέον καταχειροκροτήθηκε κατά την ομιλία του στο συνέδριο.
Ισχυρός βγαίνει και ο Νίκος Φίλης για την περίπτωση που το Μαξίμου ήθελε να αποδεχθεί τις πιέσεις για απομάκρυνσή του λόγω της κόντρας του με την εκκλησία. Τυχόν αλλαγή του υπουργού Παιδείας θα σημαίνει ευθεία αμφισβήτηση των διαθέσεων της οργανωμένης βάσης του κόμματος.
Φυσικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μπορεί να μετακινηθεί, εάν δεν το επιθυμεί ο ίδιος, από το υπουργείο Οικονομικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!