Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του
[Πρώτο Θέμα]: Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του

[Πρώτο Θέμα]: Aίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα κατέθεσε ο δικηγόρος του

Όπως φαίνεται και στο έγγραφο, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι
Στο πενταμελές Εφετείο Πατρών κατέθεσε σήμερα ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα , Βασίλης Νουλέζας, αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τον πελάτη του και τη σύζυγό του.
Όπως φαίνεται και στο έγγραφο που δημοσιεύει ο ιστότοπος alfeiospotamos.gr, τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και η σύζυγός του δηλώνουν για μια ακόμη φορά αθώοι για την κακουργηματική πράξη που τους χρεώνουν.
Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο Βασίλης Νουλεζας κατέθεσε έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα. Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στη σύζυγό του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, για την οποία ο δικηγόρος κ .Νουλεζας θα καταθέσει έφεση αύριο.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!