Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα
[Πρώτο Θέμα]: Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα

[Πρώτο Θέμα]: Άγρια πίτμπουλ φυλούσαν τα λαθραία τσιγάρα

Νέα στοιχεία για τον τρόπο δράσης της σπείρας που διακινούσε εκατοντάδες χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων φέρνει στο φως το protothema.gr
Αντιμέτωποι με …εκπλήξεις βρέθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που συμμετείχαν στην επιχείρηση για την εξάρθρωση σπείρας που διακινούσε, τουλάχιστον για το τελευταίο τρίμηνο περισσότερα από 150.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν τις 500.000 ευρώ.
Δεν ήταν μόνο τα 261.500 ευρώ που βρέθηκαν αποθηκευμένα σε τάπερ μέσα στο αυτοκίνητο του 62χρονου αρχηγού της σπείρας αλλά και τα δυο άγρια σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ που κυκλοφορούσαν ελεύθερα στους χώρους της μονοκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο λειτουργώντας αποτρεπτικά σε όποιον τολμούσε να εισέλθει στο εσωτερικό της.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να επιστρατεύσουν τους συλληφθέντες ιδιοκτήτες τους για να τα ηρεμήσουν και να τα απομακρύνουν με ασφάλεια από το χώρο προκειμένου να συνεχιστεί η έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού. Εκεί λοιπόν εντόπισαν ένα επιπρόσθετο δωμάτιο (φωτό) που συνόρευε με την οικεία, εντός του οποίου βρέθηκε επίσης μεγάλη ποσότητα πακέτων λαθραίων τσιγάρων.
Τα μέλη της σπείρας είχαν γκρεμίσει τον τοίχο και είχαν φτιάξει μια ξύλινη πόρτα που οδηγούσε στο δωμάτιο –καβάτζα. Τα τσιγάρα είχαν τοποθετηθεί πάνω σε ξύλινα ράφια και μέσα σε μεγάλες σακούλες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!