Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Πρώτο Θέμα]: Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό
[Πρώτο Θέμα]: Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

[Πρώτο Θέμα]: Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας και επώνυμων παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:30 στο κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνιος Τρίτσης» (Τέρμα Σύρου και Αριστοτέλους – Χολαργός).
Στόχος του αγώνα είναι η εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα κλπ) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και τους θεατές, τα οποία θα προσφερθούν σε Ιδρύματα της Χώρας. Για το σκοπό αυτό, θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο του γυμναστηρίου ειδικό συνεργείο συγκέντρωσης των ειδών από τη Δ/νση Επικοινωνίας / Α.Ε.Α., όπου θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει είδη κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Παράλληλα, στο ημίχρονο του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί και παιχνίδια με τη συμμετοχή παιδιών που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το Κλειστό Γυμναστήριο στο οποίο θα λάβει χώρα ο αγώνας, παραχωρήθηκε δωρεάν από το Δήμο Χολαργού – Παπάγου και η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί χωρίς να προκληθούν δαπάνες εις βάρος του κρατικού προϋπολογισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!