Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Πρώτο Θέμα]: Το 2020 το 50% της τηλεθέασης θα γίνεται μέσω κινητών συσκευών!
[Πρώτο Θέμα]: Το 2020 το 50% της τηλεθέασης θα γίνεται μέσω κινητών συσκευών!

[Πρώτο Θέμα]: Το 2020 το 50% της τηλεθέασης θα γίνεται μέσω κινητών συσκευών!

Αλλάζουν ραγδαία οι συνήθειες των τηλεθεατών – Σε 30 ώρες την εβδομάδα έχει αυξηθεί ο χρόνος που βλέπουμε τηλεόραση ή βίντεο, το οποίο είναι ρεκόρ όλων των εποχών
Οι κινητές συσκευές κυριαρχούν πια στη ζωή μας και έχουν αλλάξει σημαντικά τις συνήθειές μας, ως τηλεθεατές. Το 2020, μόλις σε τρία χρόνια, το 50% της παρακολούθησης τηλεόρασης και βίντεο θα πραγματοποιείται σε οθόνες κινητών συσκευών (tablet, smartphone, laptop).
Το ποσοστό αυτό είναι αυξημένο κατά 85% σε σχέση με το 2010, σύμφωνα την όγδοη ετήσια έκθεση του ConsumerLab που δημοσιοποίησε η Ericsson, ενώ μόνο τα smartphone θα αντιστοιχούν στο ένα τέταρτο αυτής της παρακολούθησης που σημαίνει αύξηση 160% σε σχέση σε το 2010. Επιπλέον, η εικονική πραγματικότητα (VR) σταδιακά θα διαδοθεί ευρέως και το 2020 θα τη χρησιμοποιεί ο 1 στους 3 καταναλωτές.
Ο Anders Erlandsson, επικεφαλής του Ericsson ConsumerLab, δήλωσε: «Βλέπουμε ήδη ότι οι καταναλωτές δεν παρακολουθούν απλώς περισσότερο βίντεο, αλλά αλλάζουν και τον τρόπο που το κάνουν. Αυτό φαίνεται και από τη συνεχόμενη άνοδο της τηλεθέασης μέσω κινητών, η οποία αποτελεί κυρίαρχη τάση από το 2010. Φέτος είναι η πρώτη φορά που ερευνήσαμε τον βαθμό ενδιαφέροντος των καταναλωτών για την εικονική πραγματικότητα σε συνδυασμό με τη χρήση μέσων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!