Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ζούλας και Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ – Τσιόδρας επικεφαλής του γραφείου Tύπου του Μαξίμου
[Protagon]: Ζούλας και Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ – Τσιόδρας επικεφαλής του γραφείου Tύπου του Μαξίμου

[Protagon]: Ζούλας και Γαμπρίτσος στην ΕΡΤ – Τσιόδρας επικεφαλής του γραφείου Tύπου του Μαξίμου

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ως Πρόεδρος και ο Γιώργος Γαμβρίτσιος ως διευθύνων σύμβουλος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Μετά τη στελέχωση των γενικών γραμματειών και κάποιων πρώτων οργανισμών, φαίνεται ότι για το Μέγαρο Μαξίμου ήρθε η ώρα της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να τοποθετήσει τον σημερινό επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου στη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ και τον Γιώργο Γαμβρίτσιο στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Με την μετακίνηση του κ. Ζούλα στην Αγία Παρασκευή, μένει κενή η θέση του επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, την οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει ο Δημήτρης Τσιόδρας.

Μάλιστα, η ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων του κ. Τσιόδρα στο Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα.

Ο Γιώργος Γαμβρίτσιος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ.

Ο κ. Γαμβρίτσιος επιστρέφει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής μετά από 9 χρόνια, καθώς το 2010, ο τότε υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος (κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) τον είχε τοποθετήσει στη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ (μέχρι τον διαχωρισμό των δύο θέσεων), ωστόσο 6 μήνες αργότερα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όπως είχε υποστηρίξει.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γαμβρίτσιος

Ο κ. Γαμβρίτσιος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!