Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Βρετανικό Μουσείο προς Στινγκ: Sorry, αλλά δεν έχεις ιδέα για το ταντρικό σεξ
[Protagon]: Βρετανικό Μουσείο προς Στινγκ: Sorry, αλλά δεν έχεις ιδέα για το ταντρικό σεξ

[Protagon]: Βρετανικό Μουσείο προς Στινγκ: Sorry, αλλά δεν έχεις ιδέα για το ταντρικό σεξ

Μία νέα έκθεση για την τέχνη του Τάντρα που «γεννήθηκε» πριν από περίπου έξι χιλιάδες χρόνια στην Ινδία, έγινε η αφορμή να διαψευσθεί μια δήλωση που είχε κάνει ο Στιγνκ σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή.

Το 1990 ο βρετανός τραγουδιστής είχε δηλώσει ότι το ταντρικό σεξ όχι απλώς του έχει διατηρήσει ακμαία τη σεξουαλική του διάθεση, αλλά και ότι κάνει έρωτα με μεγάλη διάρκεια που φτάνει τις «τέσσερις ή πέντε ώρες».

Προ ημερών όμως, η Ιμα Ράμος, υπεύθυνη για την έκθεση «Tantra: Enlightenment to Revolution», που ξεκινά τον Απρίλιο στο Βρετανικό Μουσείο, έσπευσε να αμφισβητήσει εκείνη τη δήλωση του Στινγκ, εξηγώντας ότι πρόκειται για στρέβλωση ενός ολόκληρου κινήματος πνευματικής ολοκλήρωσης, όπως γράφουν οι Times του Λονδίνου.

H Ιμα Ράμος, υπεύθυνη για την έκθεση «Tantra: Enlightenment to Revolution», είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ /University of Cambridge

Η Ιμα διευκρινίζει ότι υπάρχει το σεξουαλικό στοιχείο στη φιλοσοφία, όμως δεν έχει καμία σχέση με όσα είχε αναφέρει ο Στινγκ πριν από πολλά χρόνια. «Ο τραγουδιστής με τη δήλωσή του είχε καθιερώσει λανθασμένα στερεότυπα. Το ταντρικό σεξ δεν είναι οδηγίες χρήσεως για ερωτικές στάσεις», συμπληρώνει η ίδια.

Ο Στινγκ είχε κάνει την πρώτη του αναφορά στο ταντρικό σεξ σε μία συνέντευξη που είχε δώσει μεθυσμένος μαζί με τον Μπομπ Γκέλντοφ στο περιοδικό Q.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!