Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Βενιζέλος: Delivery boy η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου
[Protagon]: Βενιζέλος: Delivery boy η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

[Protagon]: Βενιζέλος: Delivery boy η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Ντελιβερά των δανειστών αποκάλεσε την κυβέρνηση ο Βαγγέλης Βενιζέλος, κατηγορώντας τους δύο κυβερνητικούς εταίρους για πλήρη ενδοτικότητα με μοναδικό στόχο να παραμείνουν γατζωμένοι στην εξουσία.

«Από τον Ιούλιο του 2015 η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πήγε στο άλλο άκρο, έγινε η απόλυτα ενδοτική κυβέρνηση, έγινε το delivery boy και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Στην εξωτερική πολιτική, δε, είναι το delivery boy γενικότερα, όπως φαίνεται», δήλωσε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα».

Τα τελευταία δέκα χρόνια, παρατήρησε στον ίδιο τόνο, δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση που να έχει συσχετίσει ζητήματα οικονομικής πολιτικής και οικονομικής βοήθειας από τους εταίρους με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Βενιζέλος έκανε επίσης λόγο για σκηνικό έντασης που επιχειρούν να στήσουν οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Αυτό, τόνισε, περνάει μέσα από τον ευτελισμό των θεσμών. Το παράδειγμα είναι η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης και τώρα, είπε, θα ευτελίσουν την αναθεώρηση του Συντάγματος και θα οργανώσουν ένα μη προβλεπόμενο από το Σύνταγμα δημοψήφισμα για την αναθεώρηση.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλου είδους συγκρούσεις. Εδώ προσπαθούν να το κάνουν στους κόλπους των βιομηχανών. Ο κοινωνικός αυτοματισμός γίνεται παντού. Υπάρχει μια ένταση με σκοπό να παραμείνει η παραμονή στην εξουσία με τεράστια βλάβη ακόμα και του εθνικού συμφέροντος», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!