Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
27 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Βέμπερ: «Ανθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα ο Μητσοτάκης»
[Protagon]: Βέμπερ: «Ανθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα ο Μητσοτάκης»

[Protagon]: Βέμπερ: «Ανθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα ο Μητσοτάκης»

Στα λάθη της πρώτης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ επέρριψε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ την έλλειψη εμπιστοσύνης από την Ευρωζώνη προς την Ελλάδα, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο επικεφαλής του ΕΛΚ έπλεξε ακόμη το εγκώμιο του κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι «είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος για την Ελλάδα. Είναι ένας αξιόπιστος εταίρος για την Ευρώπη».

Πρόσθεσε ότι «για το ΕΛΚ το μέλλον της Ελλάδας βρίσκεται σε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η χώρα «έχει περάσει από μια μεγάλη δοκιμασία και ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πολύ σημαντικές θυσίες» για να προσθέσει ότι «αυτές οι θυσίες με την υπάρχουσα κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα».

Πρόσθεσε ότι η ΝΔ επιθυμεί «να αγκαλιάσει μια μεγάλη μεταρρυθμιστική ατζέντα αλλαγών για να ξανακερδίσει η χώρα τη χαμένη της αξιοπιστία».

Από την πλευρά του, ο Μάνφρεντ Βέμπερ είπε ότι «το πρόγραμμα είναι 100% του κ. Τσίπρα» και σημείωσε ότι «εξαιτίας των λαθών της πρώτης διακυβέρνησης υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα από την Ευρωζώνη».

Αργότερα μέσα στην ημέρα, στις 19:30, ο κ. Βέμπερ θα μιλήσει για το μέλλον της Ευρώπης σε εκδήλωση στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!