Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: «Τζόκερ» η ανατροπή: Ολα άρχισαν από καταγγελία ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής
[Protagon]: «Τζόκερ» η ανατροπή: Ολα άρχισαν από καταγγελία ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής

[Protagon]: «Τζόκερ» η ανατροπή: Ολα άρχισαν από καταγγελία ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής

Η πρώτη καταγγελία για την παρουσία ανηλίκων σε κινηματογράφους που πρόβαλαν την ταινία «Joker», προήλθε από στελέχη ανταγωνιστικής εταιρείας διανομής, τα οποία ενημέρωσαν σχετικά τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, διευκρίνισαν το μεσημέρι της Δευτέρας πηγές του υπουργείου, δίνοντας μάλιστα συνέχεια και στην πολιτική διάσταση της υπόθεσης.

Η ίδια η υπουργός Πολιτισμού από την πλευρά της, σε συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε, «έδειξε» ως υπεύθυνες για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε, τις δύο γυναίκες υπαλλήλους του υπουργείου – μέλη της επιτροπής που γνωμοδοτούν για τις ταινίες.

Αμφότερες, τόνισε η Λίνα Μενδώνη, «υπερέβησαν των αρμοδιοτήτων τους», «για την ώρα διενεργείται ΕΔΕ».

«Δεν ρώτησαν ούτε ενημερώσαν την ιεραρχία του υπουργείου. Είναι υπάλληλοι του ΥΠΠΟ που κινήθηκαν αυτοβούλως και προφανώς χωρίς να έχουν πάρει καμία εντολή.

»Δεν ενημέρωσαν κανένα. Υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες είχαν και γι’ αυτό θα κινηθούν οι διαδικασίες του ποινικού κώδικα.

»Δεν είναι δυνατόν κανείς να δημιουργεί τέτοιο κοινωνικό πρόβλημα επικαλούμενος υπαλληλική ιδιότητα. Δεν είχαν καμία αρμοδιότητα καταστολής, δεν είχαν καμία αρμοδιότητα να καλέσουν την Αστυνομία.

»Όλη η συμπεριοφρά τους ήταν υπερβάλλουσα των αρμοδιοτήτων τους. Λειτούργησαν αυθαιρέτως. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τις οδήγησε να ενεργήσουν έτσι.

»Καταδικάζω απερίφραστα την κίνησή τους. θα λάβουμε όλα τα μέτρα για τον πειθαρχικό έλεγχο των συγκεκριμένων», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η υπουργός Πολιτισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!