Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τσίπρας σε ρόλο αντι-Παπανδρέου: Από το Καστελόριζο η αναγγελία εξόδου από τα μνημόνια!
[Protagon]: Τσίπρας σε ρόλο αντι-Παπανδρέου: Από το Καστελόριζο η αναγγελία εξόδου από τα μνημόνια!

[Protagon]: Τσίπρας σε ρόλο αντι-Παπανδρέου: Από το Καστελόριζο η αναγγελία εξόδου από τα μνημόνια!

Ο στόχος εξ αρχής εμφανής. Να δημιουργήσει την αντίστιξη. Αλλο το 2010 και άλλο το 2018, άλλο ο Γιώργος Παπανδρέου και άλλος ο Αλέξης Τσίπρας. Ετσι, ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο την Τρίτη επέλεξε συνειδητά άλλο φόντο από εκείνου του διαγγέλματος Παπανδρέου την 23η Απριλίου 2010, προκειμένου να μιλήσει για… τη μονάδα αφαλάτωσης που εξασφαλίζει τις ανάγκες υδροδότησης του νησιού. Επίσης έστειλε τα μηνύματά του στην απέναντι ακτή για το ελληνικό σθένος κλπ. Και άφησε το καλύτερο για το τέλος…

Οπως περήφανα υποσχέθηκε στο πανελλήνιο, οκτώ χρόνια μετά το διάγγελμα των «κακών μαντάτων του μνημονίου», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα είναι και πάλι από το Καστελόριζο που θα ανακοινώσει και τυπικά την έξοδο της Ελλάδας από την περιπέτεια των μνημονίων!

Εξάλλου όπως είχε πει κατά την υποδοχή του στο νησί, μπορεί σήμερα να μην έχει να κάνει κάποιο διάγγελμα, αλλά γενικά είναι «καλός χώρος για διαγγέλματα».

«Σήμερα, οκτώ χρόνια από τη μέρα που ο ελληνικός λαός άκουγε τα κακά μαντάτα των μνημονίων, φτάνουμε στις μέρες που πλέον αφήνουμε τα δύσκολα πίσω μας (…) βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οριστική και αμετάκλητη έξοδο, καθαρή όπως ο καθαρός ουρανός του Καστελορίζου, από την εποχή της επιθετικής λιτότητας και της ασφυκτικής επιτροπείας που κόστισε πολύ… Μετά από χίλια κύματα, η Ελλάδα βρίσκει ξανά λιμάνι -λιμάνι απάγγιο και ασφαλές, ώστε να ξεκινήσουμε πλέον ένα νέο ταξίδι με πυξίδα τις ανάγκες και τα όνειρα αυτού του λαού», είπε ο Πρωθυπουργός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!