Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Τσίπρας: «Ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει μέτρα, αλλά μόνο αντίμετρα»
[Protagon]: Τσίπρας: «Ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει μέτρα, αλλά μόνο αντίμετρα»

[Protagon]: Τσίπρας: «Ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει μέτρα, αλλά μόνο αντίμετρα»

Το μήνυμα ότι μετά το τέλος των μνημονίων τα δύσκολα έχουν τελειώσει για τη χώρα και ότι είναι η ώρα των πρωτοβουλιών από την κυβέρνηση θέλησε να μεταφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του προς την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως επισήμανε, «τα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας».

Επισήμανε ότι από την 21η Αυγούστου και έπειτα, με τα λήξη του δανειακού προγράμματος, «ανοίξαμε μια νέα σελίδα, με στόχο να αποδείξουμε πια ότι όχι μόνο η Ελλάδα εκτός μνημονίων, αλλά και η Ελλάδα της κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού στα εργασιακά δικαιώματα, και της ισότητας, δεν είναι ουτοπία».

Σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες από έγιναν από τη ΔΕΘ, ο κ,. Τσίπρας είπε ότι η κυβέρνηση θα τις φέρει σύντομα στη Βουλή και θα νομοθετήσει τα μέτρα.

Αυτό «θα φέρει και τα κόμματα της αντιπολίτευσης προ των ευθυνών τής διαρκώς ανέξοδης, αδιέξοδης, ψευδούς και καταστροφολογικής ρητορικής τους».

«Μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία οι Πρέσπες»

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική και τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, ο Πρωθυπουργός επανήλθε στις θέσεις για την «πολυδιάστατη και ενεργητική εξωτερική πολιτική» της Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!