Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Τσίπρας δεν παρέλαβε την δικογραφία για τη Novartis
[Protagon]: Ο Τσίπρας δεν παρέλαβε την δικογραφία για τη Novartis

[Protagon]: Ο Τσίπρας δεν παρέλαβε την δικογραφία για τη Novartis

Για την πολύκροτη υπόθεση της Novartis μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη.

Στην εισήγησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis κάνοντας για μία ακόμη φορά λόγο για κίνηση αποπροσανατολισμού που πάει να στηθεί μέσω της σύστασης προανακριτικής από την κυβέρνηση.

«Η Νέα Δημοκρατία επιχειρεί μια κίνηση αποπροσανατολισμού ενώ κάνει μια νέα προσπάθεια παρέμβασης στη δικαιοσύνη τη στιγμή που βρίσκεται υπό διερεύνηση η ουσία της υπόθεση της Νovartis» υποστήριξε ο πρώην πρωθυπουργός. Μάλιστα, ενώ είχε δικαίωμα να παραλάβει σχετικό αντίγραφο της δικογραφίας για τη Novartis, αρνήθηκε να το παραλάβει. Η συγκεκριμένη κίνηση σαφώς καταδεικνύει την πρόθεσή του να αποστασιοποιηθεί από την υπόθεση.

Στη διάρκεια της ΠΓ υπήρξε ενημέρωση από τους τομεάρχες του κόμματος για τα επίκαιρα ζητήματα της αρμοδιότητάς τους όπως η Δικαιοσύνη, ο αναπτυξιακός νόμος, η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, η επένδυση στο Ελληνικό και άλλα ζητήματα.

Στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα παρουσιαστεί και η πολιτική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ της οποίας ολοκληρώνεται η συγγραφή. Από την Πολιτική Γραμματεία ορίστηκε επικεφαλής στην Επιτροπή Προγράμματος ο Γιώργος Σταθάκης ενώ παράλληλα θα ενεργοποιηθούν σε αυτή και στελέχη που δεν έχουν άλλες αρμοδιότητες, πρώην βουλευτές και υπουργοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!