Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Τσίπρας απαντά στον Μητσοτάκη για τη Χούντα: «Αυτός ήταν ο πατέρας μου, Παύλος Τσίπρας»
[Protagon]: Ο Τσίπρας απαντά στον Μητσοτάκη για τη Χούντα: «Αυτός ήταν ο πατέρας μου, Παύλος Τσίπρας»

[Protagon]: Ο Τσίπρας απαντά στον Μητσοτάκη για τη Χούντα: «Αυτός ήταν ο πατέρας μου, Παύλος Τσίπρας»

Με ένα μακροσκελές κείμενο, που ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε από το βήμα της Βουλής σχετικά με την περιουσία της οικογενείας του και την σχέση του πατέρα του με τη Χούντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει κατήφορο αθλιότητας όσα ελέγχθησαν χθες στο Κοινοβούλιο και κάνει λόγο για συκοφαντίες από την πλευρά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Πρωθυπουργού:

Στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή δε θέλησα να δώσω συνέχεια στον κατήφορο της αθλιότητας, με δεύτερη απάντηση στον υβριστή. Προτίμησα έναν στίχο του Αναγνωστάκη.

Επειδή όμως το να υβρίζει και να συκοφαντεί κανείς ζώντες είναι μια φορά αθλιότητα, το να υβρίζει και να συκοφαντεί νεκρούς που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους είναι ανείπωτη αθλιότητα, αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω δυο κουβέντες για τον πατέρα μου έτσι όπως τον θυμάμαι, έτσι όπως τον θυμούνται όσοι τον γνώρισαν.

Ο πατέρας μου δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο για να μπορεί κανείς να έχει μια αντικειμενική εικόνα για τη ζωή και τη περπατησιά του. Όσοι τον ζήσανε και τον γνωρίσανε έχουν καθαρή εικόνα που κανείς συκοφάντης, καμία αθλιότητα δε μπορεί να τη διαβάλει.

Στο ορεινό Αθαμάνιο της Αρτας που γεννήθηκε και μεγάλωσε από μια φτωχή οικογένεια, στα Γιάννενα, που πήγε στο μικρό Πολυτεχνείο και αργότερα στη Ξάνθη, στη Καβάλα, στη Κρήτη, στη Πρέβεζα, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και στην Αραβία όπου δούλεψε σκληρά και έντιμα για να ζήσει την οικογένειά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!