Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Η Thomas Cook αγόρασε δύο ξενοδοχειακά ακίνητα στην Κω
[Protagon]: Η Thomas Cook αγόρασε δύο ξενοδοχειακά ακίνητα στην Κω

[Protagon]: Η Thomas Cook αγόρασε δύο ξενοδοχειακά ακίνητα στην Κω

Σταθερή στη στρατηγική της επιλογή για μετεξέλιξη από κλασικός Tour Operator σε Hotel Operator branded μονάδων, η Thomas Cook ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση δύο ακόμα ξενοδοχειακών ακινήτων στην Ελλάδα. Αυτές προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο της κοινοπραξίας της Thomas Cook και της Thomas Cook Hotel Investments (TCHI), φθάνοντας συνολικά τις εννέα ιδιοκτησίες.

Οι νέες εξαγορές ακινήτων περιλαμβάνουν ένα από τα κυριότερα ξενοδοχεία της εταιρείας, το Casa Cook Kos, το οποίο διαθέτει 100 δωμάτια και είναι η αποδοτικότερη ξενοδοχειακή μονάδα υπό την επωνυμία της Thomas Cook, σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών. Η κοινοπραξία αγόρασε και μια έκταση στην περιοχή Λάμπη της Κω, 45 στρεμμάτων, στην οποία θα κατασκευαστεί ένα ξενοδοχείο Cook’s Club, 250 δωματίων, το οποίο προγραμματίζεται να λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2020. Ταυτόχρονα απέκτησε στην Ισπανία το ξενοδοχείο Sunwing Arguineguin στο Gran Canaria, το οποίο διαθέτει 250 δωμάτια.

Οι εξαγορές σηματοδοτούν τον διπλασιασμό του χαρτοφυλακίου της κοινοπραξίας μέσα σε ένα χρόνο, σε εννέα τοποθεσίες, τέσσερις από τις οποίες βρίσκονται στην Ελλάδα. Το πλάνο εξαγορών ξενοδοχείων, σύμφωνα με την πρόθεση της κοινοπραξίας, είναι να αποκτήσει 15 ξενοδοχεία στα πρώτα δύο χρόνια της λειτουργίας της, σημειώνει στο Protagon.gr ο Ντέιβιντ Τσάϊλντ, επικεφαλής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Ξενοδοχειακής Διεύθυνσης της Thomas Cook.

Σε αυτή την κατεύθυνση η εταιρία αναζητά και άλλα ξενοδοχειακά ακίνητα για να διευρύνει την παρουσία της με ιδιόκτητες μονάδες, σε περιοχές που κατά κύριο λόγο έχουν διεθνές αεροδρόμιο, αλλά και πληρούν προδιαγραφές των θερέτρων της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!