Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 8 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Θετικοί Θεοδωράκης – Ανδρουλάκης στη μετάθεση των εκλογών για τον νέο φορέα
[Protagon]: Θετικοί Θεοδωράκης – Ανδρουλάκης στη μετάθεση των εκλογών για τον νέο φορέα

[Protagon]: Θετικοί Θεοδωράκης – Ανδρουλάκης στη μετάθεση των εκλογών για τον νέο φορέα

«Σε γενικές γραμμές σύμφωνος» είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης στην πρόταση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη τήρηση της δεοντολογίας στις εκλογές για τον φορέα της Κεντροαριστεράς, καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου, για μετάθεση των εκλογών, ενώ τάσσεται υπέρ και της σύσκεψης των υποψηφίων αρχηγών.

Παρά ταύτα, επί του θέματος έχουν τοποθετηθεί οι ίδιοι ή δια των εκπροσώπων τους και άλλοι υποψήφιοι, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις  τους τόσο για την αναβολή της διαδικασίας όσο και για την προοπτική συνάντησης των υποψηφίων.

Σε επιστολή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημειώνει συγκεκριμένα ότι «η μετάθεση των εκλογών για λίγες εβδομάδες δεν ενέχει απολύτως κανένα κίνδυνο. Αντιθέτως, δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι το κύριο μέλημά μας είναι η ανοιχτή και αξιόπιστη διαδικασία και όχι μια κομματική ψηφοφορία ελεγχόμενη από μηχανισμούς».

Επαναφέρει ακόμη το αίτημα για διεξαγωγή ψηφοφορίας με κλασικές και ηλεκτρονικές κάλπες.

Η επιστολή του κ. Θεοδωράκη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε καθηγητά,

» Διάβασα με προσοχή το σχέδιό σας με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν έτσι ώστε να οδηγηθούμε στις εκλογές για τον επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα.

» Είμαι σε γενικές γραμμές σύμφωνος. Τις επιμέρους παρατηρήσεις μου θα τις εκθέσω στη συνάντηση της Τρίτης που θα γίνει υπό την προεδρεία σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!