Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Θεσσαλονίκη: Ούτε οι μεταφερόμενοι Ρομά «έσωσαν» τη συγκέντρωση Τσίπρα
[Protagon]: Θεσσαλονίκη: Ούτε οι μεταφερόμενοι Ρομά «έσωσαν» τη συγκέντρωση Τσίπρα

[Protagon]: Θεσσαλονίκη: Ούτε οι μεταφερόμενοι Ρομά «έσωσαν» τη συγκέντρωση Τσίπρα

Το άγχος να φανεί πολύς ο κόσμος στην ομιλία Τσίπρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δεδομένο. Οι κομματικοί επιτελείς που είχαν αναλάβει την οργάνωση της συγκέντρωσης, κατέφυγαν για μία ακόμη φορά στη δοκιμασμένη λύση των μεταφερόμενων Ρομά, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπάθησαν να δώσουν πάθος και παλμό στο ακροατήριο του Πρωθυπουργού.

«Τσίπρα θυμήσου οι Ρομά μαζί σου», φώναζαν σε αρκετά σημεία της ομιλίας του, καλύπτωντας τα υπόλοιπα συνθήματα και τις ζητωκραυγές των υπόλοιπων κλακαδόρων.

Τα τηλεοπτικά πλάνα από τον χώρο της συγκέντρωσης πάλευαν να μεταφέρουν εικόνα μεγάλης συγκέντρωσης. Το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο, ήταν ιδιαίτερα ατυχές, πέρα από αποκαρδιωτικό για τους ανθρώπους της Κουμουνδούρου.

Λίγο πριν την έναρξη της ομιλίας Τσίπρα, άλλωστε, είχε «σκάσει» η νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis για τον Alpha που επιβεβαίωσε το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις 7 και πλέον μονάδες. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του εκπροσώπου της Μetron Analysis και του κεντρικού παρουσιαστή του καναλιού να λειάνουν κάπως τις γωνίες των «μαντάτων» για τον ΣΥΡΙΖΑ, η γεύση που άφησαν τα ευρήματα και κυρίως η διαπίστωση ότι το κυβερνών κόμμα έχασε 0,5% από την προηγούμενη μέτρηση που είχε γίνει τις ημέρες ανακοίνωσης των παροχών (από 23,6% έπεσε στο 23,1%), ήταν πικρή για το κυβερνών κόμμα.

Ο Πρωθυπουργός χαιρέτισε και πάλι την παρουσία των Ρομά στη συγκέντρωση, όπως είχε κάνει και στη Λαμία .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!