Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα»
[Protagon]: Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα»

[Protagon]: Θεοδωράκης: «Η κυβέρνηση να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα»

Τα συμπεράσματά του από την τριήμερη επίσκεψή του στο Στρασβούργο, όπου πραγματοποίησε μια σειρά από πολύ σημαντικές συναντήσεις με κορυφαίους Ευρωπαίους αξιωματούχους, είχε την ευκαιρία να εκθέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι σε όλες τις συναντήσεις του παρατήρησε τρία κοινά σημεία:

To πρώτο είναι ότι όλοι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διαπιστώνουν καθυστερήσεις και αναβλητικότητα από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης. «Υπάρχουν καθυστερήσεις είτε γιατί τα υπουργεία δεν είναι έτοιμα, είτε γιατί οι υπουργοί δεν είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν αυτά τα οποία αποφασίζει η Βουλή» ανέφερε χαρακτηριστικά, και συνέχισε λέγοντας: «Γενικά πετάνε συχνά την μπάλα στην εξέδρα και καθυστερούν».

Το δεύτερο είναι η κοινή διαπίστωση όλων ότι το ΔΝΤ τραβάει τα πράγματα στα άκρα καθώς από τη μια παρουσιάζει στοιχεία που μειώνουν την προσπάθεια της Ελλάδας και από την άλλη δείχνει να έχει εμμονές σε σχέση με το χρέος και την λήψη προκαταβολικών μέτρων. «Είναι σημαντικό ότι οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της ΕΕ λένε πως το έχει παρακάνει το ΔΝΤ με τις απαιτήσεις του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μιλώντας για την παρουσία του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα τόνισε: «Από τη στιγμή που το ΔΝΤ συμμετέχει στο Ελληνικό πρόγραμμα είναι δύσκολο να πειστούν τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια ότι το πρόγραμμα μπορεί να συνεχίσει χωρίς αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!