Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική: «Τα δάνεια εξυπηρετούνται κανονικά»
[Protagon]: Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική: «Τα δάνεια εξυπηρετούνται κανονικά»

[Protagon]: Θέμος Αναστασιάδης στην Εξεταστική: «Τα δάνεια εξυπηρετούνται κανονικά»

Πλήρη άγνοια για τα οικονομικά και τις δανειοδοτήσεις της Πρώτου Θέματος επικαλέστηκε στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο εκδότης της εφημερίδας, Θέμος Αναστασιάδης

«Δεν ξέρω γιατί με καλέσατε…», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ομίλου «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά το ζήτημα της χρηματοδότησης κομμάτων και ΜΜΕ από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας.

Διαβεβαίωσε πως όλα τα δάνεια του ομίλου του είναι εξασφαλισμένα με εγγυήσεις και εξυπηρετούνται κανονικά, ενώ τόνισε πως «όσο και αν ψάξετε δεν θα βρείτε τίποτα σατανικό, θα το είχαν άλλωστε εντοπίσει οι χιλιάδες έλεγχοι που μας έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Εχω υποστεί τους περισσότερους ελέγχους από οποιονδήποτε άλλο δημοσιογράφο μετά τον εμφύλιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς από τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπυρίδωνα Λάππα, γιατί ο όμιλός του πληρώνει μόνο τους τόκους των δανείων, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε πως η επιχείρησή του είναι το μόνο μέσο ενημέρωσης που εξυπηρετεί εκτός από τους τόκους και το κεφάλαιο, καθώς «μέσα στις σημερινές συνθήκες καταστροφής, το «Πρώτο Θέμα» εξακολουθεί να έχει μικρά κέρδη», όπως σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!