Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Στο σπήλαιο… του νόμου: αθώος ή ένοχος ο προπονητής;
[Protagon]: Στο σπήλαιο… του νόμου: αθώος ή ένοχος ο προπονητής;

[Protagon]: Στο σπήλαιο… του νόμου: αθώος ή ένοχος ο προπονητής;

Hταν αυτός που οδήγησε εξαρχής τα 12 παιδιά της ομάδας των «Αγριόχοιρων» μέσα στη σπηλιά όπου παρέμειναν 17 ημέρες. Και ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε από αυτήν, πριν από μερικές ώρες, όταν τελείωσε με αίσιο τρόπο η περιπέτεια των αγοριών. Ωστόσο, όπως σημειώνει η ιταλική Corriere , η δική του προσωπική περιπέτεια αναμένεται να ξεκινήσει τώρα με τη Δικαιοσύνη, καθώς ενδέχεται να του απαγγελθούν κατηγορίες για πλημμελή φύλαξη ανηλίκων.

O προπονητής κατηγορείται ότι, παρά τον άσχημο καιρό και τις προειδοποιητικές όσον αφορά τους κινδύνους πινακίδες στην είσοδο του σπηλαίου, εκείνος επέλεξε να συνεχίσει την περιήγηση της ομάδας μέσα στο σπήλαιο.

Ο προπονητής των μικρών ποδοσφαιριστών: τους οδήγησε στην περιπέτεια από την οποία βγήκαν χάρη (και) σε αυτόν

Προτού γίνει προπονητής, ο Εκαπόλ Τσανταγουόνγκ έζησε αρκετά χρόνια ως βουδιστής μοναχός και έμαθε πολλές τεχνικές διαλογισμού, τις οποίες σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δίδαξε και στα παιδιά μέσα στη σπηλιά. Αυτός ήταν και ένας βασικός παράγοντας που βοήθησε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τον εγκλωβισμό τους στο σκοτεινό σπήλαιο όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να κατηγορεί τον εαυτό του για την περιπέτεια στην οποία τα ενέπλεξε. Με επιστολή που έστειλε στους γονείς μέσα από το σπήλαιο, μέσω των δυτών, ζήτησε «συγγνώμην», καθώς εκείνος ήταν ο υπεύθυνος που οδήγησε τα παιδιά μέσα στο σπήλαιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!