Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – ποιους θα δει εν όψει ΔΕΘ
[Protagon]: Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – ποιους θα δει εν όψει ΔΕΘ

[Protagon]: Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – ποιους θα δει εν όψει ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να έχει συναντήσεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης εν όψει της 84ης ΔΕΘ.

Αναλυτικά, στις 10:40 π.μ., θα έχει σύσκεψη με Παραγωγικούς Φορείς της πόλης στην οποία θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας, Επιμελητήρια της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκη, Επιμελητήρια της Κεντρικής Μακεδονίας και Ομοσποδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στις 12:15 μ.μ., θα έχει σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο – Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο – Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, τον Ιατρικό Σύλλογο, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, τον Δικηγορικό Σύλλογο, τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» θα δώσει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Ακης Σκέρτσος.

O Πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα κηρύξει τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ και την Κυριακή (8/9) θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους του Τύπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!