Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
31 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Στη Δικαιοσύνη οι αρχαιοφύλακες εναντίον της απερχόμενης προέδρου του ΤΑΠΑ
[Protagon]: Στη Δικαιοσύνη οι αρχαιοφύλακες εναντίον της απερχόμενης προέδρου του ΤΑΠΑ

[Protagon]: Στη Δικαιοσύνη οι αρχαιοφύλακες εναντίον της απερχόμενης προέδρου του ΤΑΠΑ

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) προκειμένου «να αποκαταστήσουμε τον κλάδο μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας, που έθιξε προσωπικά».

Το ζήτημα είναι ότι εξ αυτής της κίνησης των αρχαιολόγων προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα: για ποιον λόγο, πραγματικά, μηνύουν την κυρία Λούβη, αφού οι βολές της για τις ευθύνες δεν αφορούν εκείνους, αλλά το υπουργείο το οποίο σιωπά; Προς το παρόν, απάντηση δεν υπάρχει.

«Η ΠΕΥΦΑ από την πρώτη στιγμή της αντικατάστασης, της κυρίας Ασπασίας Λούβη και των συνεργατών της από τη διοίκηση του ΤΑΠΑ, παρακολουθεί τα όσα συκοφαντικά δηλώνει στον τύπο τόσο συνολικά για το ΥΠΠΟΑ, όσο και ειδικά για τον κλάδο των αρχαιοφυλάκων. Σήμερα, 40 μέρες μετά την απομάκρυνση της, το παραλήρημά της συνεχίζεται. Κάτι που αποδείχθηκε και από το περιεχόμενο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, όπου και πάλι έθιξε την τιμή και την υπόληψη των αρχαιοφυλάκων, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε δημόσια παρέμβασή της από τη στιγμή της απομάκρυνσή της από το ΤΑΠΑ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ενωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι αρχαιοφύλακες τονίζουν ότι η κυρία Λούβη, θα χρειαστεί να αποδείξει στα ελληνικά δικαστήρια τα «εννοούμενα και υπονοούμενα των δηλώσεών της», προσθέτοντας ότι θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη «προκειμένου να αποκαταστήσουμε τον κλάδο μας, αλλά και όλους τους συναδέλφους μας, που έθιξε προσωπικά».

Επιπλέον, οι αρχαιοφύλακες επιφυλάσσονται να απαντήσουν «λεπτομερώς και με στοιχεία σε όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται» η Ασπασία Λούβη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!