Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Σταύρος Θεοδωράκης: «Η 12η Νοεμβρίου δεν θα είναι σύγκρουση μηχανισμών»
[Protagon]: Σταύρος Θεοδωράκης: «Η 12η Νοεμβρίου δεν θα είναι σύγκρουση μηχανισμών»

[Protagon]: Σταύρος Θεοδωράκης: «Η 12η Νοεμβρίου δεν θα είναι σύγκρουση μηχανισμών»

Για την εικόνα ενότητας που θα παρουσιάσει την επόμενη ημέρα των εκλογών η Κεντροαριστερά όλα θα εξαρτηθούν από αυτόν που θα αναλάβει την ευθύνη της ηγεσίας, διαμηνύει ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Σταύρος Θεοδωράκης. «Αυτός πρέπει να εμπνεύσει και να ενώσει», τονίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Σε ερώτηση εξάλλου για το κατά πόσο θα αποβεί καθοριστική η οργάνωση των κομματικών μηχανισμών στις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου, ο κ. Θεοδωράκης σημειώνει πως δεν πρόκειται για μία σύγκρουση μηχανισμών, αλλά για την προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών προκειμένου να ψηφίσουν τον επόμενο ηγέτη της Κεντροαριστεράς και στο σημείο αυτό τονίζει με νόημα πως κάποιοι φοβήθηκαν την εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα διεύρυνε ακόμη περισσότερο την εκλογική βάση.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον «Ελεύθερο Τύπο» και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη:

Ψηφίσατε το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου ήταν τόσο σημαντική για σας και δεν καταψηφίσατε ως άσκηση πίεσης με τελικό στόχο να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία;

Πιστεύει κανείς σοβαρός άνθρωπος ότι η κυβέρνηση θα έφευγε επειδή δεν θα ψηφιζόταν μια διάταξη για την ταυτότητα φύλου; Αστεία πράγματα, που δυστυχώς τα επαναλαμβάνουν πολιτικοί που κατά τα άλλα επαίρονται για την επαφή τους με την πραγματικότητα. Εμένα όμως δεν μου αρέσει να εξαπατώ τον κόσμο με ψεύτικες ελπίδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!