Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»
[Protagon]: Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

[Protagon]: Ο Σώρρας «ξαναχτυπά»: «Κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

Σε βάρος του (και της συζύγου του) εκκρεμεί από τον Μάρτιο του 2017 ποινή οκταετούς κάθειρξης και πενταετούς στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων. Εκτοτε ο Αρτέμης Σώρρας -στις πλάτες του οποίου και στα παχιά του λόγια, βάσισαν χιλιάδες άνθρωποι την αποδέσμευσή τους από τα δεσμά των πάσης φύσεως οφειλών και τώρα καλούνται να πληρώσουν, ως εξαπατημένοι, τον λογαριασμό- καταζητείται, χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα ακόμα και το παραμικρό ίχνος του.

Ο φυγόποινος Σώρρας επανεμφανίστηκε αυτή τη φορά μέσω του δικηγόρου του Βασίλη Νουλέζα (και όχι κάποιου βίντεο-μηνύματος ) κομπάζοντας: «Είμαι ελεύθερος, κυκλοφορώ ανάμεσά σας, ελεύθερος και ωραίος»

Σε δηλώσεις του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο κ. Νουλέζας λέει ότι ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» «προβληματίζεται και στεναχωριέται γιατί έχει καταστραφεί οικονομικά και επαγγελματικά. Έχει υποστεί ολοσχερή και ολοκληρωτική καταστροφή σε όλα τα επίπεδα».

Διευκρινίζει επίσης ότι όσο έχει τη σχετική εντολή και πληρώνεται, θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον πελάτη του και επιμένει ότι ο Αρτέμης Σώρρας «έχει δίκιο για το ζήτημα της Τράπεζας της Ανατολής και ότι το πολιτικό προσωπικό της μεταπολίτευσης χρεοκόπησε τη χώρα». «Δεν έχω καμία απολύτως ιδεολογική ταύτιση με την Ελλήνων Συνέλευσις, αλλά είμαι ο δικηγόρος του και έχω ιερό νομικό καθήκον να είμαι μαζί του μέχρι τέλους», δηλώνει μεταξύ άλλων ο Βασίλης Νουλέζας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!