Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Συνέδριο του ΣΕΒ: Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
[Protagon]: Συνέδριο του ΣΕΒ: Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

[Protagon]: Συνέδριο του ΣΕΒ: Εθνικό Συμβούλιο Βιομηχανίας ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Τη δημιουργία Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας ανακοίνωσε από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΒ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Το θεωρούμε απαραίτητο, για να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από προβλήματα. Είμαστε μία κυβέρνηση πολύ ανοιχτή στο να παίρνουμε τη γνώμη όλων των εμπλεκομένων. Πολύ σύντομα και με βάση το υλικό που έχετε ετοιμάσει θα καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη με συγκεκριμένα πράγματα τα οποία περιμένετε από εμάς. Με συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένο ορόσημο και ένα σχεδιάγραμμα υλοποίησης», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της μέχρι κεραίας και θα ολοκληρώσει την τετραετία, ενώ κάλεσε τους επιχειρηματίες να επενδύσουν, σε μία χώρα που άφησε πίσω της την κρίση.

«Οι επενδύσεις είναι δουλειά της επιχειρηματικής κοινότητας. Θα δώσουμε τα απαραίτητα εργαλεία”, τόνισε. “Έχουμε έρθει για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Θα θέσουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής μας στους πολίτες στο τέλος της τετραετίας διεκδικώντας την επανεκλογή μας στο τέλος του 2023», σημείωσε, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στο δρόμο της προς την επιστροφή στην ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή κανονικότητα.

Με τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα

«Τα χρόνια της κρίσης οι ελληνικές επιχειρήσεις που άντεξαν έγιναν πολύ καλύτερες. Προσαρμόστηκαν σε μία κρίση που συρρίκνωσε την ελληνική αγορά και άρα αναγκάστηκαν να στραφούν περισσότερο στις εξαγωγές και να γίνουν ανταγωνιστικές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!