Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Σγουρός στον ΣΚΑΪ: Από την επαναστατική παντιέρα της Δούρου στην… Αθηναϊκή Ριβιέρα
[Protagon]: Σγουρός στον ΣΚΑΪ: Από την επαναστατική παντιέρα της Δούρου στην… Αθηναϊκή Ριβιέρα

[Protagon]: Σγουρός στον ΣΚΑΪ: Από την επαναστατική παντιέρα της Δούρου στην… Αθηναϊκή Ριβιέρα

Η Ρένα Δούρου μπορεί να διαφημίζει το έργο του Φαληρικού Ορμου, το 2013 όμως, η παράταξη της το είχε καταψηφίσει, σημείωσε ο αντίπαλός της στις περιφερειακές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, Γιάννης Σγουρός, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Από την επαναστατική παντιέρα πήγαμε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών από την πρώτη Κυριακή, προκειμένου όπως είπε, να διοικηθεί η Περιφέρεια αποτελεσματικά, να γίνουν βήματα προς τα εμπρός και να δοθεί ένα τέλος στην υστέρηση και στην οπισθοδρόμηση.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Σγουρού στον ΣΚΑΪ

  • Παραδώσαμε έναν οργανισμό που λειτουργούσε στην εντέλεια, με σωστή διοίκηση και οικονομική διαχείριση, χωρίς χρέη και με αποθεματικό 350 εκ. € κωδικοποιημένο σε έργα. Η σημερινή διοίκηση παραδίδει έναν οργανισμό με υποθηκευμένα όλα τα έσοδα για τα επόμενα χρόνια.
  • Πρέπει να τρέξουμε τη μηχανή να αυξήσουμε την απορρόφηση του ΕΣΠΑ που σήμερα είναι στο 25% ενώ κρίσιμοι άξονες για την επιχειρηματικότητα είναι από 0% έως 10 % για να βοηθήσουμε τους νέους και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Ξέρουμε τον τρόπο, είχαμε αυξήσει την απορροφητικότητα την περίοδο 2007-2013 κατά 400%
  • Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι ο καθρέφτης της αποτυχίας της κυρίας Δούρου. Ακύρωσε κάθε πρόοδο για ιδεοληψίες και στα 5 χρόνια δεν έκανε ούτε ένα έργο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!