Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Σγουρός στο Περιστέρι: «Η καρδιά της Αττικής χτυπά στη Δυτική Αθήνα»
[Protagon]: Σγουρός στο Περιστέρι: «Η καρδιά της Αττικής χτυπά στη Δυτική Αθήνα»

[Protagon]: Σγουρός στο Περιστέρι: «Η καρδιά της Αττικής χτυπά στη Δυτική Αθήνα»

Η παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού πραγματοποίησε πυκνή συγκέντρωση την Παρασκευή στο δημαρχιακό μέγαρο Περιστερίου ενώ παράλληλα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του Δυτικού Τομέα.

Ο κ. Σγουρός παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμά του για την «Αττική του 2020-2030» ώστε η περιοχή να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε ειδικότερα στους έξι άξονες και στις 21 προτεραιότητες που αποτελούν τη βάση του σχεδιασμού του για το μέλλον.

Στην ομιλία του ο κ. Σγουρός αναφέρθηκε στα έργα που έκανε σε συνεργασία με τους δήμους στη Δυτική Αθήνα την περίοδο 2011-2014 (πέντε παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, συντηρήσεις σχολείων, αναπλάσεις παιδικών χαρών, γυμναστήριο και κολυμβητήριο στο Περιστέρι, ανάπλαση άλσους Περιστερίου, πολυδύναμο κέντρο στο Ίλιον, έργα οδοποιίας κλπ), τονίζοντας ότι αποτελούν εχέγγυο αποτελεσματικότητας.

Στη Δυτική Αθήνα χτυπά η καρδιά της Αττικής, τόνισε, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη στους κομματικούς υποψηφίους που βλέπουν τη θητεία ως βάρδια και την αυτοδιοίκηση ως αγγαρεία.

Ασκησε κριτική στη Ρένα Δούρου, η οποία δύο βδομάδες πριν από την κάλπη δεν έχει παρουσιάσει το πρόγραμμά της. «Χωρίς σοβαρό πρόγραμμα ήρθε, χωρίς πρόγραμμα φεύγει», σημείωσε.

Επιπλέον, επέκρινε τον Γιώργο Πατούλη για τον οποίο τόνισε ότι πραγματοποιεί μια επιδεικτική προεκλογική καμπάνια, που στηρίζεται περισσότερο στο «φαίνεσθαι» και λιγότερο στο περιεχόμενο, η οποία δεν ταιριάζει με την αισθητική και το ύφος του μέσου Ελληνα και δεν δίνει απαντήσεις στα προβλήματα της Αττικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!