Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Ψυχαγωγικό πάρκο στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου; Γιατί όχι!
[Protagon]: Ψυχαγωγικό πάρκο στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου; Γιατί όχι!

[Protagon]: Ψυχαγωγικό πάρκο στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου; Γιατί όχι!

Καλοκαίρι, ήλιος, μουσική. Και όλα αυτά σε μία περιοχή κοντά στην Αθήνα αλλά και μία ανάσα από τη θάλασσα. Μακριά από τη βουή της πόλης και των αυτοκινήτων. Αλήθεια, πώς θα ήταν ένα μουσικό φεστιβάλ στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου;

Αυτή η σκέψη περνά αυτόματα από το μυαλό ακούγοντας τις δηλώσεις των ανθρώπων του ΟΠΑΠ κατά την παρουσίαση του σχεδίου για τη συνολική ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος.

«Θα πραγματοποιούνται ειδικές εκδηλώσεις και δράσεις για διαφορετικό κάθε φορά κοινό, όπως δρομικά γεγονότα, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, συναυλίες, φεστιβάλ και αγώνες αυτοκινήτων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Χριστοφόρου, Β’ αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ και επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ.

Ο Ιππόδρομος του Μαρκοπούλου λοιπόν δεν θα αποτελεί απλά ένα μέρος που γνωρίζουν μόνο όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο σπορ. Πλέον, θα μπορούμε να μιλάμε κυρίως για ένα ψυχαγωγικό πάρκο. Εναν τεράστιο πολυχώρο. Εξ ου και η μετονομασία του σε Markopoulo Park.

Πρόκειται -δίχως αμφιβολία- για μία κίνηση έξυπνη και απολύτως συμβατή με τη λογική. Αρκεί μία επίσκεψη στο Μαρκόπουλο για να γίνει κατανοητή η δυνητική υπεραξία του χώρου. Μια έκταση 1.110 στρεμμάτων, εύκολα προσβάσιμη για τους Αθηναίους μέσω της Αττικής Οδού, με σύγχρονες εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν μία σειρά από δραστηριότητες εκτός φυσικά από αυτές των ιπποδρομιών.

Οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ φιλοδοξούν με αυτόν τον τρόπο να φέρουν στον Ιππόδρομο και ανθρώπους που μέχρι σήμερα δεν είχαν ασχοληθεί με το άθλημα. Οικογένειες και παιδιά που θα μπορούν να απολαύσουν μία σειρά από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια μίας κυριακάτικης εκδρομής από την Αθήνα.

Ενδεικτικά, ο κ. Χριστοφόρου δήλωσε: «Κεντρικό σημείο των δράσεών μας είναι η πολυεπίπεδη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!