Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Ο «Πρωθυπουργός» του Αρη Δαβαράκη
[Protagon]: Ο «Πρωθυπουργός» του Αρη Δαβαράκη

[Protagon]: Ο «Πρωθυπουργός» του Αρη Δαβαράκη

Στο νέο του βιβλίο, ο Δαβαράκης, περιγράφει έναν Πρωθυπουργό που, δυστυχώς, η Ελλάδα δεν μπορεί να δημιουργήσει ή και να αντιγράψει. Πλήθος γνωστών προσωπικοτήτων στην παρουσίαση

Μπήκα στο «Ζόναρς» περνώντας μέσα από την αρωματική κουρτίνα καπνού που έβγαινε με γενναιοδωρία από το πούρο του Χρήστου Ζαμπούνη. Στεκόταν εκεί, δίπλα στην είσοδο, φορώντας μπλέιζερ και χαμόγελο. Και σκέφτηκα πως οι πολυτέλειες της ζωής βρίσκονται, τελικά, στις αποκλειστικότητες. Να συζητήσεις για το θέατρο με τον Κέβιν Σπέισι. Να σου μαγειρέψει σφυρίδα ο Λευτέρης Λαζάρου. Και να σε συστήσει, κοινωνικά, ο Χρήστος Ζαμπούνης. «Ο κύριος Μπενάκης» μου είπε, κάνοντας το νεύμα που προτρέπει σε χειραψία. «Της γνωστής οικογενείας» συμπλήρωσε.

Στο «Ζόναρς» θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν ένα σύστημα που βγάζει καπνό πούρου στην είσοδο, για τις ελάχιστες περιπτώσεις απουσίας του Ζαμπουνη. Διότι ο καπνός του πούρου λειτουργεί ως φίλτρο που συγκρατεί έξω, στη θορυβώδη Πανεπιστημίου, όλα όσα δεν αρμόζουν στην ατμόσφαιρα του χώρου. Και το βράδυ της Τρίτης η ατμόσφαιρα ήταν εστέτ, αστική, με ευαισθησίες. Και στο κέντρο της ένα παιδί που έχει ζήσει στα αλώνια και στα σαλόνια.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!