Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Προσπαθούν να σώσουν τους ΑΝΕΛ με… παραίτηση Νικολόπουλου!
[Protagon]: Προσπαθούν να σώσουν τους ΑΝΕΛ με… παραίτηση Νικολόπουλου!

[Protagon]: Προσπαθούν να σώσουν τους ΑΝΕΛ με… παραίτηση Νικολόπουλου!

Οι τελευταίες σκηνές της κωμωδίας με τους Ανεξ. Ελληνες και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο άρχισαν να παίζονται από το πρωί της Παρασκευής: Ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος θα διαγραφεί στις 10 π.μ., πριν δηλαδή τη συζήτηση στη Βουλή για το πρωτόκολλο ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Επειδή θεωρήθηκε ότι βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης (εκλεγμένος με την Ενωση των Κεντρώων αλλά εσχάτως ενθουσιώδες μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ) εξέφραζε τις σκέψεις του Πάνου Καμμένου, η δήλωσή του σήμανε μια αντίστροφη μέτρηση, δίνοντας στους Ανεξ. Ελληνες μερικά λεπτά ζωής.

Ωστόσο ο κ. Καμμένος με tweet του φρόντισε να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα. Η διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου θα γίνει το βράδυ, αφού μιλήσει ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής (εδώ ) το βράδυ της Πέμπτης έκρινε ρητά ότι κοινοβουλευτική ομάδα δεν μπορεί να υφίσταται με λιγότερους από πέντε εκλεγμένους με το κόμμα βουλευτές – άρα η προσθήκη του κ. Φωκά πριν λίγες ημέρες δεν προσμετράται.

Διαγραφή του κ. Παπαχριστόπουλου αφήνει τους ΑΝΕΛ με τέσσερις βουλευτές άρα διαλύονται ως ΚΟ και ο κ. Καμμένος χάνει τα προνόμια του αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η απόφαση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, άρχισε η αναζήτηση «λύσης» για να διασωθούν έστω και την τελευταία στιγμή οι ΑΝΕΛ ως κοινοβουλευτική ομάδα, σε μια εμφανή προσπάθεια να μην απασφαλίσει ο κ. Καμμένος και κάνει πράξη τις απειλές του κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης, για την οποία έχει προβλέψει ότι δεν θα κάνει… παρέλαση (στις 25 Μαρτίου, εδώ ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!