Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Με προσωπική επιστολή Τσίπρα στον Μπαχ προτείναμε την Παναγοπούλου για μέλος της ΔΟΕ
[Protagon]: Με προσωπική επιστολή Τσίπρα στον Μπαχ προτείναμε την Παναγοπούλου για μέλος της ΔΟΕ

[Protagon]: Με προσωπική επιστολή Τσίπρα στον Μπαχ προτείναμε την Παναγοπούλου για μέλος της ΔΟΕ

Νέες αποκαλύψεις για την εύνοια του Αλέξη Τσίπρα προς την Κατερίνα Παναγοπούλου –την ίδια δηλαδή που τον φιλοξένησε οικογενειακώς στη θαλαμηγό «Odyssey» για να κάνει διακοπές μετά την τραγωδία στο Μάτι– έρχονται στο φως.

Δεν είναι μόνο ότι η κυρία Παναγοπούλου είχε οριστεί σύμβουλός του, πρέσβης επί τιμή και είχε προταθεί από το υφυπουργείο Αθλητισμού για τη χηρεύουσα θέση της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (εδώ ).

Είναι ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε παρέμβει προσωπικά, με επιστολή του προς στον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ προκειμένου να δεχτούν την κυρία Παναγοπούλου ως «αθάνατη».

Αυτό ανέφεραν «Τα Νέα» στο φύλλο της Πέμπτης. Οπως έγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη «Στίγμα», η επιστολή προς τον Τόμας Μπαχ επιδόθηκε από την τότε υπουργό Πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου και φέρεται να είχε τη μορφή διαβήματος.

Αντιγράφουμε από τη στήλη των «Νέων»:

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής αποκάλυψης της στήλης ότι η κυβέρνηση εισηγήθηκε δι’ επιστολής του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού στον πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ να καταλάβει η κυρία Παναγοπούλου τη χηρεύουσα θέση της Ελλάδας στη Διεθνή Επιτροπή, ο κύριος Μπαχ δέχθηκε και δεύτερη επιστολή, αυτή τη φορά του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, για το ίδιο θέμα, και την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων!!

» Η προσβλητική συμπεριφορά του κ. Μπαχ οφείλεται στο γεγονός ο πρόεδρος της ΔΟΕ θεώρησε την πρωθυπουργική επιστολή ως απόπειρα πολιτικής παρέμβασης στο διεθνές ολυμπιακό κίνημα, δεδομένου ότι ουδέποτε η ΔΟΕ έχει δεχθεί στους κόλπους της κάποιον ως «Αθάνατο», χωρίς αυτός να είναι μέλος της εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας από την οποία προέρχεται, και μάλιστα ύστερα από κυβερνητική εισήγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!