Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Η πρώην του κατηγορεί τον Τζουλιάνι ότι δουλεύει τσάμπα για τον Τραμπ
[Protagon]: Η πρώην του κατηγορεί τον Τζουλιάνι ότι δουλεύει τσάμπα για τον Τραμπ

[Protagon]: Η πρώην του κατηγορεί τον Τζουλιάνι ότι δουλεύει τσάμπα για τον Τραμπ

Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι και η Τζούντιθ Νέιθαν πήραν διαζύγιο πριν λίγους μήνες, αλλά η δικαστική μάχη συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και με κωμικοτραγικές καταστάσεις, καθώς η Νέιθαν κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της πως δουλεύει τσάμπα για τον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να αποφεύγει να της πληρώνει έξοδα διατροφής.

Διαμέσου του δικηγόρου της, Μπέρναρντ Κλερ, η Τζούντιθ εγκαλεί τον πρώην σύζυγό της ότι δεν πληρώνεται για τις νομικές υπηρεσίες που προσφέρει στον αμερικανό πρόεδρο όχι από… πατριωτισμό αλλά ως μια καλά υπολογισμένη στρατηγική για τη μείωση του εισοδήματός του και κατά συνέπεια την δραστική μείωση των μηνιαίων πληρωμών διατροφής της, ύψους 42.000 δολαρίων (σχεδόν 39.000 ευρώ).

«…κάτι που θα μπορούσε να θέσει πολλά ζητήματα σε μια πιθανή δίκη», προσθέτει ο Κλερ.

Η δικηγόρος του Τζουλιάνι, Φέιθ Μίλερ, με την σειρά της δήλωσε ότι κάτω με τον τρέχοντα μισθό του, ο πελάτης της δεν μπορεί να υποστηρίξει το lifestyle που συνήθιζε να απολαμβάνει η Νέιθαν ως σύζυγός του.

«Δεν έχει τόσα χρήματα για να υποστηρίξει την εντολή του δικαστηρίου που είναι περίπου 110.000 δολάρια (100.000 ευρώ) το μήνα», τόνισε η Μίλερ, προσθέτοντας πως ήδη, από την στιγμή την αίτησης διαζυγίου, της έχει καταβάλλει πάνω από 800.000 δολάρια – «με 42.000 δολάρια να πληρώνει σταθερά κάθε μήνα ως έξοδα διατροφής».

Όπως αναφέρει η New York Post , η 64χρονη Νέιθαν τον κατηγορεί επίσης πως δεν της επιστρέφει τα μεγάλης αξίας χριστουγεννιάτικα στολίδια της, επιδεικνύοντας τάσεις ρεβανσισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!