Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: «Πώς να ερωτευτείτε στη Γερμανία»
[Protagon]: «Πώς να ερωτευτείτε στη Γερμανία»

[Protagon]: «Πώς να ερωτευτείτε στη Γερμανία»

  • Associated Press

    Ο «κύριος Φλερτ», οι μετανάστες και τα κορίτσια

    Το μάθημα λέγεται «Πώς να ερωτευτείτε στη Γερμανία». Κι ο καθηγητής, ή «ο κύριος Φλερτ» όπως γράφει το Associated Press , είναι ένας Γερμανός που είναι γνωστός στη χώρα του ως ερωτικός σύμβουλος. Αυτός ο κύριος Φλερτ χρεώνει τους γερμανούς μαθητές του με 1.400 ευρώ την ημέρα. Αλλά στους πρόσφυγες προσφέρει τις γνώσεις του δωρεάν.  «Μια σχέση είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενσωματωθείς σε μια κοινωνία. Κι αυτός είναι ο λόγος που προσφέρω αυτά τα μαθήματα» εξηγεί στο ΑΡ.

    Και τι διδάσκει στους μαθητές του; Οτι μπορούν, για παράδειγμα, να λένε «μ’ αρέσει πραγματικά το άρωμά σου» ή «έχεις ωραία φωνή» αλλά όχι «ο Θεός σε έφτιαξε μόνο για μένα» ή «Σε αγαπώ, να κοιμηθώ σπίτι σου απόψε;» – τουλάχιστον όχι στις Γερμανίδες. Αναφορά γίνεται ασφαλώς και στο σεξ: «Εδώ στη Γερμανία είναι φυσικό να κάνουν σεξ ένας άνδρας και μια γυναίκα από το πρώτο, δεύτερο ή τρίτο ραντεβού».

    Ενας από τους μαθητές αναγνωρίζει τα οφέλη: «Ο δάσκαλος μάς λέει πώς σκέφτονται οι γυναίκες εδώ στη Γερμανία, πώς να τους μιλάμε και να καταλαβαίνουμε τις παραδόσεις τους». Υπάρχει πάντως και εκείνος που το σκέφτεται αλλιώς: «Θα μου άρεσε να έχω σχέση με μια Γερμανίδα. Αλλά για να παντρευτώ θα ήθελα ένα κορίτσι από τη χώρα μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!