Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Protagon]: Ποιος σνόμπαρε την Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο;
[Protagon]: Ποιος σνόμπαρε την Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο;

[Protagon]: Ποιος σνόμπαρε την Τζέιν Μπίρκιν στο Ηρώδειο;

«Ανυπέρβλητο τεχνικό πρόβλημα». Κάποτε, αυτός είναι ένας εύσχημος τρόπος για να πουν οι διοργανωτές συναυλιών (και όχι μόνον) ότι όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η προπώληση δεν «περπατάει». Στην περίπτωση της πάλαι ποτέ μούσας του Σερζ Γκενσμπούρ, Τζέιν Μπίρκιν, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο, φαίνεται είναι πολύ εύσχημος. Καθώς η συναυλία της, «Gainsbourg Symphonique», όπως λένε επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ασθένησε σοβαρά από τον ιό της χαμηλής προπώλησης εισιτηρίων. Από τον ίδιο ιό, που έχουν ασθενήσει πολλές συναυλίες τα τελευταία χρόνια – ακόμη και μεγάλων ονομάτων σαν την Μπίρκιν – στα μέρη μας. Έτσι φτάσαμε στην ακύρωση.

Να είμαστε δίκαιοι όμως. Με την κυρία Μπίρκιν. Γιατί από τον ίδιο ιό, αν και η επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης ομιλούσε «περί «ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων», ασθένησε και η συναυλία του Γιάννη Πάριου και του (Κερκυραίου) Γιώργου Κατσαρού, στις 28 Αυγούστου, στο Παλιό Φρούριο Κέρκυρας.

Αντίστοιχα, ακυρώθηκε για πρώτη φορά από το 1996 το φετινό Rockwave Festival 2019, στη Μαλακάσα – άλλα «ανυπέρβλητα» εκεί – που θα ξεκινούσε το Σάββατο 22 Ιουνίου με την πολύφερνη LP και τον Γάλλο παραγωγό, μουσικό και DJ, Kavinsky.

O γάλλος μουσικός Kavinsky

Ακόμη συνεχίζεται, σε κάποια αρμόδια φόρα του είδους, η γκρίνια για την «μη επαρκή προβολή» – αν και άλλοι επιμένουν ότι έφταιγε η πολύ χαμηλή προπώληση – της συναυλίας «50 χρόνια Αλέκος Χρυσοβέργης», που ακυρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!