Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ποιος είπε τελικά ψέματα για τους νεκρούς στο Μάτι: Ο Τσίπρας ή ο Πολάκης;
[Protagon]: Ποιος είπε τελικά ψέματα για τους νεκρούς στο Μάτι: Ο Τσίπρας ή ο Πολάκης;

[Protagon]: Ποιος είπε τελικά ψέματα για τους νεκρούς στο Μάτι: Ο Τσίπρας ή ο Πολάκης;

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον ΣΚΑΪ (εδώ ), επειδή ειπώθηκαν πολλά και με ένταση, ακόμα και για τη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό τη νύχτα της τραγωδίας στο Μάτι, προσπεράστηκε μια μικρή αποκάλυψη. Μικρή αλλά ενδεικτική των ψεμάτων με τα οποία μας βομβάρδισαν οι κυβερνώντες μετά από εκείνη την τραγική βραδιά.

Ο κ. Τσίπρας είπε στον ΣΚΑΪ ότι από την ώρα που προσγειώθηκε από το Μόσταρ στην Αθήνα και μέχρι να μεταβεί στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής ο ίδιος είχε συλλέξει πληροφορίες «ότι υπάρχει πιθανότητα για έναν ή δύο ανθρώπους οι οποίοι από αναθυμιάσεις είχαν χάσει τη ζωή τους».

Επειτα, μπήκε στη σύσκεψη και (μη γνωρίζοντας ότι μεταδιδόταν ζωντανά μέσω τηλεόρασης): «Ρωτούσα πράγματα τα οποία είχα την αίσθηση ότι έχουν να κάνουν με τον τρόπο αντιμετώπισης της πυρκαγιάς και το πώς την επόμενη μέρα θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί».

Και πρόσθεσε ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες, οι παρόντες στη σύσκεψη (οι υπουργοί Πάνος Σκουρλέτης, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελος, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και οι τότε αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας) τελικά τον ενημέρωσαν: «ξέρετε πρόεδρε, υπάρχει πιθανότητα να έχουμε περισσότερους νεκρούς», του είπαν, σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Το προβληματικό της εικόνας ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας ρωτούσε για την πυρκαγιά και το πώς θα μπορούσαν να είναι πιο αποτελεσματικοί «την επόμενη ημέρα», ενώ η φωτιά είχε ήδη κάψει ό,τι μπορούσε να κάψει στο Μάτι και οι άνθρωποι είχαν ήδη πεθάνει, έχει ήδη αναλυθεί (εδώ ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!