Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ποιος είναι αυτός ο «εμπρηστικός» κύριος Αντωνίου;
[Protagon]: Ποιος είναι αυτός ο «εμπρηστικός» κύριος Αντωνίου;

[Protagon]: Ποιος είναι αυτός ο «εμπρηστικός» κύριος Αντωνίου;

Ηταν μια ήσυχη μέρα στην Βουλή. Στη μια επιτροπή Φίλης και Κεραμέως συζητούσαν πολιτισμένα για την ΑΣΟΕΕ, σε μια άλλη ο Σπύρος Λάππας έμπαινε μόνος στο στόμα του λύκου της Προανακριτικής και στους διαδρόμους υπήρχε το σύνηθες σούσουρο.

Μέχρι που ξαφνικά, βουλευτές του ΣYΡΙΖΑ με επικεφαλής (πάλι) τον Νίκο Φίλη δήλωναν οργισμένοι ότι αποχωρούν από μια συνεδρίαση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων η οποία αφορούσε την ακρόαση του Γιάννη Αντωνίου για την θέση του Προέδρου του ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής). Λίγο μετά, ο άγνωστος στους πολλούς κύριος Αντωνίου αποχωρούσε από το Κοινοβούλιο μαζί με την υπουργό Παιδείας και ενώ ο προκάτοχός της είχε ήδη καταγγείλει την επιλογή της ως «στενά κομματική».

«Πώς είπατε; Στενά κομματική; Μα ο άνθρωπος είναι ΔΗΜΑΡ!» ήταν το σχόλιο της Νίκης Κεραμέως καθώς αποχωρούσε χαμογελώντας από την Βουλή.

Και εδώ ξεκινάει το ρεπορτάζ: Ποιος είναι αυτός ο Γιάννης Αντωνίου, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν εξαιτίας του από την Επιτροπή, τι ακριβώς έκανε και (φοβούνται ότι) θα κάνει για να αντιδρούν έτσι; Και εν τέλει, γιατί η Νίκη Κεραμέως, μια ‘πούρα ΝΔ’, επιλέγει έναν πρώην της ΔΗΜΑΡ για αυτή την θέση;

Ο Γιάννης Αντωνίου λοιπόν έχει μερικά ενδιαφέροντα προσωπικά και πολιτικά χαρακτηριστικά. Συνοδοιπόρος του Μιχάλη Παπαγιαννάκη στάθηκε απέναντι στον Αλέκο Αλαβάνο και τις επιλογές του (βλέπε Αλέξη Τσίπρα, κλπ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!