Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ποια «στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας το έριξε στις ειρωνείες για τον Μητσοτάκη
[Protagon]: Ποια «στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας το έριξε στις ειρωνείες για τον Μητσοτάκη

[Protagon]: Ποια «στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας το έριξε στις ειρωνείες για τον Μητσοτάκη

Ογδόντα δύο ημέρες. Τόσες έχουν περάσει από τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Και φαίνεται ότι το μόνο που μπορεί να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας είναι να ψάχνει αφορμές όχι για να αναλύσει τα αίτια της ήττας του, αλλά για να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το έκανε και στην εισήγησή του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή, όπου υποτίθεται ότι θα παρουσίαζε τον οδικό χάρτη ως το 3ο Συνέδριο, αλλά προτίμησε τις ειρωνείες για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας σε ένα ασφαλές κομματικό ακροατήριο, ο κ. Τσίπρας βρήκε πάτημα από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Σύνοδο για το Κλίμα στα Ηνωμένα Εθνη για να κάνει λόγο για «Μητσοτάκη Νέας Υόρκης» –προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς εκείνος τόσα χρόνια υπηρετούσε το διπολικό σχήμα «ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού – ΣΥΡΙΖΑ εξωτερικού» το οποίο χαρακτήρισε τη διακυβέρνησή του.

«Ο κ. Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη μας υπενθύμισε: Οτι στο Μάτι είχαμε ένα ακραίο φαινόμενο και ότι η τραγωδία οφείλεται στη κλιματική αλλαγή. Οτι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα. Οτι το Προσφυγικό είναι μια ευρύτερη γεωπολιτική κρίση. Μας υπενθύμισε, ότι η Ελλάδα με τη συμφωνία για την αναδιάρθρωση του χρέους που πέτυχε το 2018, έχει πλέον ένα καθαρό διάδρομο δεκαετίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!