Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 16 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Ο Πετσίτης «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου»
[Protagon]: Ο Πετσίτης «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου»

[Protagon]: Ο Πετσίτης «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου»

To προφίλ του Μανώλη Πετσίτη, του ανθρώπου που αναδείχθηκε στη δημόσια σφαίρα το τελευταίο διάστημα ως μυστικοσύμβουλος του Νίκου Παππά και μεταξύ άλλων εμπλέκεται στις υποθέσεις ΔΕΠΑ-ΕLFE (Λαυρεντιάδης), συνεχίζουν να σκιαγραφούν «Τα Νέα». Στο φύλλο της Τετάρτης η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του πρώην διευθύνοντα συμβούλου της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ) Θεόδωρου Κιτσάκου –κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης–, ο οποίος περιγράφει τον κ. Πετσίτη ως τον άνθρωπο που, επί λέξει, «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».

Σχολιάζοντας τη δήλωση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρώην Πρόεδρος της Βουλής και παλαιά κομματική σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα και του κ. Παππά, είπε ότι ο κ. Πετσίτης «άρχισε να εμφανίζεται ως συνοδός του κ. Παππά όταν εκείνος ήταν ακόμα διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα», δηλαδή το 2014. Η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για «μια παρέα που πήρε την εξουσία και έπιασε την καλή» και δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει στη Δικαιοσύνη που «πρέπει να διερευνήσει» τον ρόλο του κ. Πετσίτη.

Ο κ. Κιτσάκος από την πλευρά του σε δήλωσή του στα «Νέα» ανέφερε ότι «δεχόμουν στο γραφείο μου στη ΔΕΠΑ υπηρεσιακού χαρακτήρα επισκέψεις από τον κ. Πετσίτη» προσθέτοντας πως «από ό,τι είχα ακούσει ο Μανώλης Πετσίτης επισκεπτόταν τη ΔΕΠΑ και τη διοίκηση του κ. Παλαιογιάννη».

Αναλυτικά η δήλωση του Θεόδωρου Κιτσάκου έχει ως εξής:

«Περί “παρέας της Καισαριανής”: Ουδέποτε είχα σχέση ή δραστηριοποίηση με τη συγκεκριμένη συνοικίας, πόσω μάλλον “συμμαθητική” σχέση με τους κ.κ. Παππά και Πετσίτη με τους οποίους έχουμε διαφορά ηλικίας άνω των 20 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!