Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Πετρόπουλος για τις συντάξεις των €24.000: Θα βάζαμε πλαφόν, αλλά δεν… προλάβαμε
[Protagon]: Πετρόπουλος για τις συντάξεις των €24.000: Θα βάζαμε πλαφόν, αλλά δεν… προλάβαμε

[Protagon]: Πετρόπουλος για τις συντάξεις των €24.000: Θα βάζαμε πλαφόν, αλλά δεν… προλάβαμε

Δεν έχει δοθεί καμία από τις συντάξεις των 24.000 ευρώ. Αυτό υποστήριξε ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος επιστρατεύοντας μια στρεψόδικη επιχειρηματολογία είπε ότι ναι μεν υπάρχει η πιθανότητα να οδήγησε ο νόμος Κατρούγκαλος σε υπέρογκες συντάξεις, αλλά προσέθεσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να νομοθετήσει ένα είδος «κόφτη» για αυτές τις περιπτώσεις! Δηλαδή ότι πάλι φταίει ο λαός που δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ…

Το πώς υπήρχε μαθηματικός τύπος που σε αυτόν τον τρομακτικό για την πλειονότητα των συνταξιούχων νόμο Κατρούγκαλου έβγαζε τέτοιου ύψους συντάξεις, δεν το εξήγησε…

Σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στον RealFm, και μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις (εδώ ) για απίστευτα μεγάλες συνάξεις που προέκυψαν από τον πολυδιαφημισμένο από το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, νόμο Κατρούγκαλου, ο κ. Πετρόπουλος ισχυρίστηκε ότι αυτά που λέει ο σημερινός υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης «δεν είναι αληθή».

Πρόσθεσε ότι «δεν έχουν δοθεί τέτοιες συντάξεις, αμφιβάλλω αν έχει δοθεί καμία. Εγώ επόπτευα την λειτουργία, δεν χορηγούσα συντάξεις.

» Οταν διαπίστωσα ότι προκύπτουν συντάξεις μεγαλύτερες κατά την εφαρμογή της μεταβατικής περιόδου, είπα ότι δεν θα καταβληθούν τέτοιες συντάξεις. Μάλιστα, υπάρχει αγωγή από δικαιούχο υψηλής σύνταξης κατά στελεχών του ΕΦΚΑ διότι δεν της χορήγησαν το ύψος αυτό.

» Είναι αποδεδειγμένα αυτά που λέω γιατί ο ΕΦΚΑ δεν κατέβαλε αυτές τις συντάξεις», δήλωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!