Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών καταγγέλλει το ΚΚΕ
[Protagon]: Παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών καταγγέλλει το ΚΚΕ

[Protagon]: Παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών καταγγέλλει το ΚΚΕ

Βαριές καταγγελίες για σκάνδαλο υποκλοπών στον πολιτικό κόσμο έκανε το ΚΚΕ με ανακοίνωση την Πέμπτη. Εκανε λόγο για οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού καλώντας την κυβέρνηση να ερευνήσει το θέμα. Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία

Ενα σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών στον ελληνικό πολιτικό κόσμο καταγγέλλει το ΚΚΕ κάνοντάς λόγο σε ανακοίνωσή του για «περίεργες συνακροάσεις» στο τηλεφωνικό κέντρο των κεντρικών γραφείων του κόμματος, στον Περισσό. Στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ  υπογράμμισε ότι «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, υπήρχαν περιπτώσεις όπου η τηλεφωνική γραμμή χτυπούσε παράλληλα στα γραφεία του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του Ποταμιού. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση  «οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο κέντρο».

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης ενημέρωσε προφορικά για το θέμα τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, και τους εκπροσώπους των τριών κομμάτων που εμφανίζονται στις συνακροάσεις, τον Πάνο Ρήγα (ΣΥΡΙΖΑ), τον Λευτέρη Αυγενάκη (ΝΔ) και τον Σπύρο Λυκούδη (Ποτάμι).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!