Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Protagon]: Παππάς/ Αν ο νόμος καταπέσει, ο διαγωνισμός δεν θα ολοκληρωθεί
[Protagon]: Παππάς/ Αν ο νόμος καταπέσει, ο διαγωνισμός δεν θα ολοκληρωθεί

[Protagon]: Παππάς/ Αν ο νόμος καταπέσει, ο διαγωνισμός δεν θα ολοκληρωθεί

Ο Νίκος Παππάς απέφυγε να πει αν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που ο νόμος του κριθεί αντισυνταγματικός, απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο εκλογών

«Αν ο νόμος καταπέσει στο ΣτΕ, τότε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν μπορεί να ολοκληρωθεί» παραδέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, απέφυγε να πει αν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών.

«Αλίμονο αν περιμέναμε τις τελεσίδικες αποφάσεις του ΣτΕ», δήλωσε ο Νίκος Παππάς, εξηγώντας ότι «αν είχαμε αδρανήσει, τότε η κατάσταση της ανομίας θα είχε παγιωθεί. Εμείς θα ολοκληρώσουμε τον διαγωνισμό». Πρόσθεσε πως μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση για αλλαγές στην τροπολογία για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, καλώντας τα άλλα κόμματα να συνεργαστούν. «Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνουμε αλλαγές που θα προκαλέσουν μεγαλύτερες συναινέσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες και προτάσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πριν κατατεθεί η τροπολογία».

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι θα ήταν προτιμότερο και για εκείνον να είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός υπό την ευθύνη του ΕΣΡ. Ερωτηθείς για το αν η κυβέρνηση είχε προβλέψει τη δυσκολία στη σύσταση του ΕΣΡ, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως το νομικό συμβούλιο του κράτους είχε αποφανθεί πως για να γίνει οποιοσδήποτε διαγωνισμός, έπρεπε να παυθούν τα μέλη του Συμβουλίου, όπως προβλέπει ο νόμος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!