Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Οταν οι κάτοικοι της Θράκης «δεν άφηναν τον Τσίπρα να φύγει» [γλαφυρή περιγραφή]
[Protagon]: Οταν οι κάτοικοι της Θράκης «δεν άφηναν τον Τσίπρα να φύγει» [γλαφυρή περιγραφή]

[Protagon]: Οταν οι κάτοικοι της Θράκης «δεν άφηναν τον Τσίπρα να φύγει» [γλαφυρή περιγραφή]

Μία μόλις ημέρα με την ψηφοθηρική εξαγγελία για τη διανομή του υπερπλεονάσματος στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες –με τηλεοπτικό διάγγελμα που περιέγραψε τον Πρωθυπουργό ως φιλεύσπλαχνο πολιτικό που μοιράζει δώρα–, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στη Θράκη όπου μετά από μια σειρά επισκέψεων στις εγκαταστάσεις τοπικής βιομηχανίας (Πλαστικά Θράκης) και σε θερμοκήπια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής.

Εδώ σταματάει η περιγραφή της επίσκεψης του Πρωθυπουργού καθώς ανεξαρτήτως διατύπωσης, δεν θα μπορέσει ποτέ να φθάσει σε πειστικότητα και παραστατικότητα αυτή του απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του κυβερνητικού Πρακτορείου που έδωσε σχεδόν βιβλικές διαστάσεις στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα.

Με λουλούδια στα χέρια η υποδοχή του Πρωθυπουργού (INTIMEnews/ΓτΠ/Andrea Bonetti)

Το ρεπορτάζ περιλαμβάνει από αγκαλιές, λουλούδια και φυσικά πλήθος ενθουσιασμένων πολιτών που μάλιστα σταμάτησαν την αυτοκινητοπομπή του Πρωθυπουργού, φυσικά για τον ευχαριστήσουν για το μέρισμα. Ασφαλώς υπήρχαν κάτοικοι που δεν τον άφηναν (ως άλλον ροκ σταρ) να φύγει και το όλο σκηνικό απογειώθηκε με την ιστορία ενός ηλικιωμένου ο οποίος, από τη σύνταξη του κειμένου, φαίνεται ότι ενώ δεν μπορούσε να περπατήσει για να τον συναντήσει, τελικά σηκώθηκε στα πόδια του, χάρη στον κ. Τσίπρα! Προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει ο συντάκτης αλλά παρασύρθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!