Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Κι όμως μιλάει: Παρέμβαση Καραμανλή στις 26 Ιουνίου «ύστερα από 10 χρόνια»!
[Protagon]: Κι όμως μιλάει: Παρέμβαση Καραμανλή στις 26 Ιουνίου «ύστερα από 10 χρόνια»!

[Protagon]: Κι όμως μιλάει: Παρέμβαση Καραμανλή στις 26 Ιουνίου «ύστερα από 10 χρόνια»!

Η σιωπή του υπήρξε παροιμιώδης. Σχεδόν 10 χρόνια έχουν περάσει αφότου ο Κώστας Καραμανλής έχασε την εξουσία στις εκλογές του φθινοπώρου του 2009 και πέρα από δύο τρία «ναι» ή «όχι» από τα «ορεινά» της Βουλής όπου συνηθίζει να κάθεται και πέρα από μια δυο δημόσιες ολιγόλογες τηλεοπτικές παρεμβάσεις –με πιο χαρακτηριστική αυτή για το δημοψήφισμα του ’15–, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν είχε μιλήσει δημοσίως.

Τώρα, όμως, ενώπιον της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που ετοιμάζονται να φέρουν στη χώρα η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Καραμανλής μοιάζει αποφασισμένος να παίξει έναν πιο μεγάλο ρόλο. Σύμφωνα τουλάχιστον με την «Εστία», η οποία εμφανίζεται ως εφημερίδα με προνομιακή πρόσβαση στο λεγόμενο «περιβάλλον Καραμανλή», ο πρώην Πρωθυπουργός θα κάνει «δημόσια παρέμβαση μετά δέκα χρόνια».

Σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της, η εφημερίδα αναφέρεται σε ομιλία που ο κ. Καραμανλής αναμένεται να δώσει στο «Βελλίδειο» υπέρ του κ. Μητσοτάκη στις 26 Ιουνίου, οπότε θα παρουσιαστούν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης. Θα είναι η πρώτη φορά, γράφει η «Εστία», που ο κ. Καραμανλής θα ανέβει σε κομματικό βήμα από το 2009. Η τελευταία ήταν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως, δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Μετά παραιτήθηκε και σιώπησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!