Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Protagon]: Το ομοφοβικό κρεσέντο του Κατσίκη και η… σιωπή του Κοντονή
[Protagon]: Το ομοφοβικό κρεσέντο του Κατσίκη και η… σιωπή του Κοντονή

[Protagon]: Το ομοφοβικό κρεσέντο του Κατσίκη και η… σιωπή του Κοντονή

Ενώ ο βουλευτής των Ανεξ. Ελλήνων ρωτούσε από το βήμα της Βουλής αν «μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ», ο υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον παρακολουθούσε από τα υπουργικά έδρανα ανέκφραστος…

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής καθόταν στα υπουργικά έδρανα ανέκφραστος. Ο υπουργός. Των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ανέκφραστος. Την ίδια ώρα ο συμπολιτευόμενος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, άφηνε με το στόμα ανοιχτό την εθνική αντιπροσωπεία όταν από το βήμα της Βουλής, επιχειρώντας να υπεραμυνθεί της επιλογής του κόμματός του να καταψηφίσει τα άρθρα της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που εξομοιώνουν το Σύμφωνο Συμβίωσης με το θρησκευτικό και πολιτικό γάμο στο πεδίο των εργασιακών ώστε να διεκδικούν τα μέρη του συνυπηρέτηση ή οικογενειακά επιδόματα, επιδόθηκε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα.

Βασικό επιχείρημα του κ. Κατσίκη για το «Οχι» των ΑΝΕΛ στην οδηγία που αφορά στην ίση μεταχείριση στην εργασία ήταν ότι μέσω αυτής ανοίγει ο δρόμος για το δικαίωμα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Αλγεινή δε εντύπωση προκάλεσε η άποψή του περί ανάγκης «οριοθέτησης», δηλαδή περιορισμού, του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των ανθρώπων.

Στην παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή, ως αγορητής των ΑΝΕΛ, υποστήριξε ότι ακόμη και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης ενός ανθρώπου πρέπει να υπόκειται σε οριοθετήσεις, ενώ διερωτήθηκε: «Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα Α’ Δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος».

«Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ; Μπορεί; Ρωτάω;», συνέχισε ο κ. Κατσίκης, απευθυνόμενος σε όλες τις πτέρυγες της Βουλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!