Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Protagon]: Ομιλος Olympia: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο – γυναίκες το 1/3 των μελών
[Protagon]: Ομιλος Olympia: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο – γυναίκες το 1/3 των μελών

[Protagon]: Ομιλος Olympia: Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο – γυναίκες το 1/3 των μελών

Τo νέο του διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε ο ομιλος εταιρειών Οlympia, ολοκληρώνοντας τη αναδιοργάνωση της διοικητικής δομής και οργάνωσης που είχε ξεκινήσει το 2016.

Πρόκειται για τον συνδυασμό μίας ικανότατης διοικητικής ομάδας και ενός πολύ ισχυρού διοικητικού συμβουλίου με ανεξάρτητα μέλη πολύ υψηλού επιπέδου που, όπως εκτιμάται, θα συνδράμουν καθοριστικά στη νέα εποχή του Ομίλου.

Το νέο 9μελές δ.σ. εξελέγη κατά την τελευταία γενική συνέλευση και συγκροτήθηκε σε σώμα και καθόρισε τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του, ως ακολούθως:

Γιάννης Καραγιάννης, Πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος

Carla Cico, Αντιπρόεδρος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

Muriel de Lathouwer, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Δημήτριος Γκούμας, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος

Τατιάνα Φαφαλιού, μη εκτελεστικό μέλος

Χρήστος Καλογεράκης, μη εκτελεστικό μέλος

Γιώργος Ξηρουχάκης, εκτελεστικό μέλος

Γιάννης Παντολέων, εκτελεστικό μέλος

Η διοίκηση του Ομίλου καλωσορίζει την κυρία Carla Cico, η οποία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, με πολυετή θητεία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και την κυρία Μuriel de Lathouwer με μακρά πορεία στον κλάδο του ΙΤ και της τεχνολογίας.

H Carla Cico είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Commify Group (εταιρεία τεχνολογίας) και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Allegion Plc (εταιρεία προϊόντων ασφαλείας). Διατέλεσε CEO της Rivoli S.p.A., εταιρείας υποδομών, και πιο πριν, CEO της Ambrosetti Consulting. Επίσης, διετέλεσε CEO της Brazil Telecom (2001-2005), θέση για την οποία έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των Forbes και Fortune.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!