Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Protagon]: Ντε Νίρο στον Μόλερ: Η χώρα πρέπει να ακούσει τη φωνή σου
[Protagon]: Ντε Νίρο στον Μόλερ: Η χώρα πρέπει να ακούσει τη φωνή σου

[Protagon]: Ντε Νίρο στον Μόλερ: Η χώρα πρέπει να ακούσει τη φωνή σου

Ανοιχτή επιστολή στον άνθρωπο που ανέλαβε την έρευνα για τον ρωσικό δάκτυλο στις αμερικανικές εκλογές του 2016, τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μόλερ, απηύθυνε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ζητώντας του να μιλήσει δημόσια για όλα όσα γνωρίζει. Αν μη τι άλλο, σαν ένα αντίβαρο στο λεκτικό bullying του Ντόναλντ Τραμπ που σκεπάζει κάθε μετριοπαθή φωνή.

Με το θάρρος του ανθρώπου που υποδύθηκε τον Μόλερ στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «Saturday Night Live», ο ηθοποιός και πολέμιος του Τραμπ γράφει στους New York Times .

Είναι μια δημόσια έκκληση που έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με την παρέμβαση του Μόλερ , ο οποίος ήταν «σφίγγα» για την πορεία της έρευνας όσο αυτή ήταν υπό εξέλιξη. Το τελικό πόρισμα που εκτεινόταν σε πάνω από 400 σελίδες ήταν γεμάτο σημεία που είχαν περικοπεί για λόγους εθνικού απορρήτου ή για τη διασφάλιση της μυστικότητας εν εξελίξει ερευνών.

Ο Ντε Νίρο γράφει στον Μόλερ ότι τον υποδύθηκε στο «Saturday Night Live» σαν έναν άνθρωπο που φοβίζει αλλά είναι ευθύς και ειλικρινής. «Το κάνουμε έτσι γιατί είναι κωμωδία, αλλά υπάρχει και αλήθεια σε αυτό», εξηγεί.

Προσθέτει ότι ένας που δεν εκτιμά αυτό το χιούμορ είναι ο πρόεδρος Τραμπ – και το έχει γράψει και στο Twitter κατ’ επανάληψη. Είχε γράψει ακόμη ότι το σόου «είναι η πραγματική συνωμοσία» έστω και αν δεν λέει με ποιους συνωμοτεί το «Saturday Night Live» ή γιατί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!